3 tips til hvordan du bliver klar til Black Friday

By | oktober 1, 2019

I 2013 importerede nogle enkelte webshops denne begivenhed fra det amerikanske marked tværs over Atlanten til Danmark. To år senere fik Black Friday så sit helt store gennembrud herhjemme, og siden har det haft en fast plads i kalenderen sidst i november, til stor glæde for de mange købere, der hvert år benytter sig af tilbuddene.

Når man handler ind på Black Friday, er det dog om at være parat, for man er langt fra ene om at have udset sig netop denne dag til at gå på indkøbstur, så man kan godt være forberedt på, at der bliver kamp om varerne. Hvis du ønsker at være så godt forberedt som muligt til denne dag, bør du nok læse videre her, da vi kommer med 3 gode tips til, hvordan du bliver helt klar inden det går løs senere i år.

Lav en indkøbsliste

Når du står midt i det hele kan det let blive uoverskueligt. Diverse butikker og forretninger vil utvivlsomt fylde dig med tilbud af den ene eller den anden slags, hvorfor det er en god idé allerede inden selve dagen, at have gjort sig nogle klare tanker om, hvad du egentligt vil købe. Ellers risikerer du let, at lave op til flere impulskøb.

Derfor anbefaler vi, at du laver en indkøbsliste. Mange tilbud bliver faktisk offentligt flere dage før Black Friday, hvorfor du har en mulighed for at danne dig et overblik tidligt, og gøre dig klart hvad præcis du er interesseret i.

Hav prioriteterne i orden

Der er garanteret mange ting du gerne vil nå, og mange butikker du ønsker at besøge, men der er ingen garantier for, at du kan nå at få alt det du gerne vil have. Derfor bør du prioritere hvilke butikker og varer der er vigtigst, og besøge dem først.

Når det kommer til webshops vil du med fordel kunne hoppe på nettet allerede efter midnat torsdag, og købe de ting du søger.

Undgå snydetilbud

Når du er på jagt efter gode tilbud hos Black Friday Counter, skal du være opmærksom på, at du ikke bliver snydt. Flere butikker har således tidligere sat prisen på en vare voldsomt op i dagene op til Black Friday, hvorefter de på selve dagen har sat prisen ned, og dermed kunne reklamere med at du sparer en hel masse. Dette er dog naturligvis ikke tilfældet, da du ville have kunne få den samme vare til en billigere pris bare få dage forinden.

Det er en god idé, at undersøge prisudviklingen på den enkelte vare inden du slår til, således at du ved, at de ikke snyder dig.