Interview tak breve

By | november 24, 2019

Nummer et etikette tip til interviews er at skrive et takkebrev. Dette er ikke et værktøj, der almindeligvis anvendes af jobsøgende lige nu. Hvis du er på udkig efter en fordel og en måde at holde sig over de andre jobansøgere derefter følge op jeres interview ved at vise påskønnelse og høflighed.

Brevet skal skrives og sendes inden for 24 timer efter din samtale og sendt til alle mennesker, der enten interviewet du eller hjalp du ud i processen. Hvis det ikke er passende til at sende et brev til alle, der var involveret med din samtale, så netop sende sig hen til den højest rangerende intervieweren.

Skrivning til arbejdsgiveren er en anden måde at udstillingsvindue færdigheder og kompetencer i kommunikation og din karriere. Sørg for din brev er forståeligt, let at læse og professionel men personlig. Nu, du har mødt er den eller de personer, du skriver at det okay at medtage nogle personalisering. Formatet brev bør indeholde følgende:

For det første udtrykke din oprigtige påskønnelse for interviewet.

For det andet igen understreger dine bedste kvalifikationer for kravene til position.

For det tredje gentage din entusiasme og interesse for jobbet. PÃ¥ dette tidspunkt kan du tilbyde yderligere oplysninger ikke tidligere givet.

Fjerde, endnu en gang nævne din påskønnelse.

PRØVE BREV:

Adresse

Dato

Interviewerens navn

Titel

Business

Adresse

Kære Mr. Henley,

Jeg vil gerne takke dem for chancen for at blive interviewet til assistent project manager holdning i går. Det var en fornøjelse at møde dig og blive mere fortrolig med din forretning og dens services.

Min interesse for arbejder for dig og opfylder alle dine behov og krav til stillingen steg efter interviewet. Jeg tror min tidligere erfaring og uddannelse har forberedt mig godt at besætte stillingen, og jeg vil arbejde hårdt for at yde et væsentligt bidrag til din virksomhed.

Jeg vil gerne gentage min interesse i holdning og blive en del af teamet. Stillingen rummer mange muligheder, som jeg søger. Hvis du har brug for, så tøv ikke med at kontakte mig på 511-555-1151 eller fclancy@e-mail.com for yderligere oplysninger.

Tak igen for din tid og overvejelser.

Med venlig hilsen

(Underskrift)

Fred Clancy

One thought on “Interview tak breve

  1. john wick

    I am in fact glad to read this weblog posts which includes tons of helpful facts, thanks for providing such statistics. Riki Farrel Cho

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.