Billigste Trampoliner Med Net Til Salg (Rektangel,Stor & Lille)

By | august 4, 2020

White Pup Playing Winter Fetch Det har en vægt kapacitet på op til 100 pounds og har en ramme, som er lavet af heavy-duty steel. En blød, polstret overtræk beskytter mod metal dele og elastisk bungee snore, bedstetrampoliner.dk/ som de kravle ind og ud. 1. En trampolin cover er, at anden beskyttende lag, der holder trampolin pad sikkert fra ydre påvirkninger og beskytter mod fjedre fra unødvendige regn eksponering. Sikkerheden pad sikrer, at dine fødder ikke bliver klemt af fjedre og har en vægt kapacitet på op til 250 kilo. Med netting kabinet, der er installeret, det er foranstaltninger af 84″x73.5″ og bruger et design, der er lav til jorden som en sikkerhedsforanstaltning, der sikrer, at ingen andre børn eller genstande kan komme under det.

Eerie Path Towards A Foggy Forest Dette giver en stabiliseret oplevelse for den øvre kabinet, så du ikke behøver netting bøje nedad, når du begynder at hoppe. Alle af skabet polakker er dækket med bløde skum polstring og placeret, så de holder sig væk fra netting. Det kommer med et spil rundbold, dobbelt basketball hoops, og 2 skum basketbolde. Det er en alsidig, men alligevel holdbart design med en skum ydre kant, hvilket gør det let at flytte det muligt at bruge det til både indendørs og udenfor. Opfundet af en Professor i Mekanisk Ingeniørvidenskab, Dr. Keith Alexander satte sig for at skabe en sikker trampolin til sine egne børn, og dermed skabte den første virkelig innovativt design-variant, da den oprindelige trampolin blev udgivet i 1930’erne. Det revolutionerende og patenterede sikkerhed funktioner, der findes i et Springfree gøre det verdens sikreste trampolin.

Fordi det er designet til at blive brugt af børn, er det ASTM, TUV/GS-og CE-certificeret med et design, som består af 40 springs, 3.5″ i længden og er lavet af galvaniseret stål, til den bedste hoppe på markedet. Der er så meget at gøre i en enkelt trampolin, det er næsten som at det er en arkade med spil du kan springe rundt i. Ligesom den tidligere model, kan dette også leveres med en 3-års begrænset garanti på ramme og en 1-års begrænset garanti på alle de andre dele og materialer. Den har en levetid garanti på rammen, og en 5 års garanti på alle andre vigtige komponenter: en trampolin garanti, der overgår alle andre, du vil finde.

hertil kommer, at denne trampolin leveres med en 90-dages begrænset garanti fra producenten og vejer kun 24.2 pounds, hvilket gør det utrolig let at flytte det rundt. Den vejer i alt 70 kilo, men så flytter det inde og udendørs kan være en udfordring, hvis du gør det på din egen. Efter en lang tid, kan dette skade og såre din fælles og ledbånd. Dette vil sandsynligvis afhænge af, om du leje eller ejer din bolig – for leje, er det bedst ikke at knytte det til loftet, bare i tilfælde af at det forårsager skade. Det er den perfekte trampolin til børn, der er ældre end 3 år, og har en vægt kapacitet på op til 220 pounds.