Business Writing Tip: Spørgsmål & besvare Format

By | marts 27, 2019

Traditionelt, business writing bruger formatet “én ting efter den anden”, som normalt betyder en almindelig recitation af fakta, forhold, eller hvad der ellers skal siges.
Men vi har en række andre muligheder, og nogle af dem kan give flere svar eller bedre svar. Overvej Q & A-format, for eksempel:
Spørgsmål: Hvad er Q & A-format?
Svar: Det er en serie af spørgsmål og svar, bruges til at kommunikere vigtige oplysninger til læserne.
Spørgsmål: Hvor kan en Q & A blive brugt?
Svar: Det kan bruges i reklamer, medarbejder kommunikation eller andre business-situation, hvor du skal give skriftlig information til andre mennesker.
Spørgsmål: Hvorfor eller Hvornår ville du bruge dette format?
Svar: Når jeg har en masse information og ønsker at holde op interessen for læsere, f.eks. Formatet Q & A bryder op oplysninger i mindre, mere digestable bidder, og gør indholdet synes mindre formidable til læserne.
Spørgsmål: Men du behøver ikke mindst to personer til denne form for format?
Svar: I nyhedsmedierne, Q & A betyder en person spørger spørgsmål og en anden person svar. Men i forbindelse med business writing til Q & A også kan betyde den samme person anmoder og svar.
Spørgsmål: Kan du give en virkelige liv eksempel?
Svar: sikker. Jeg skrev en for at fremme min bog, en Manager’s Guide til nyhedsbreve: formidling af resultater. I så fald givet Q & A et indblik i mine motiver for at skrive bogen, og dens udvikling fra en beskrivende til en strategisk tilgang. Materialet, der kunne have været håndteret konventionelt, men Q & A gav det en ring af udstationering med i sagens natur mere interesse, jeg tror. Du kan vurdere det for dig selv, på:.
Spørgsmål: Er der noget særligt om at skrive en Q & A?
Svar: Jeg tror en Q & A kan antage mange former, men generelt vil jeg anbefale at du bruger en konversation tone hvis det er muligt. Ved at gøre, vil du omfavne den konventionelle følelse af en Q & A, som er en diskussion mellem to mennesker.
Spørgsmål: Har du skrive dette Q & A ved dig selv?
Svar: Ja.
Spørgsmål: Og hvem er du?
Svar:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.