Hvad du behøver at vide om Home Equity lån

By | august 25, 2019

Et hjem egenkapital lån er en populær og attraktiv kilde til låntagning for tusinder af mennesker. En del af grunden til, at folk tænker først på et hjem egenkapital lån, når de har brug for en betydelig sum penge er, at hjem egenkapital lån er markedsført i udstrakt grad, med reklame i alle medier.

Långivere elsker hjem equity lån, fordi de er meget risikofri. Derfor, et hjem egenkapital lån er let at få og tilbyder en af de bedste rente af enhver form for high end lån.

Et boliglån er attraktivt for forbrugerne, ikke kun på grund af den lave rente, men fordi denne rente kan fratrækkes indkomstskatten. Udsigterne er ikke helt rosenrødt for forbrugere, der overvejer et hjem egenkapital lån, dog.

Med ethvert hjem egenkapital lån kan du låne kun op til 80 procent af den egenkapital, du har optjent i dit hjem på tidspunktet for dit lån ansøgning. Hvis, for eksempel, dit hjem aktuelle markedsværdi var 150.000 og saldoen på dit realkreditlån var 70.000 du kunne låne 80 procent af 80.000 egenkapital, eller 64.000.

Forbrugerne bør ikke træffe en let beslutning om at optage et boliglån. De bør heller ikke låne til den maksimale 80 procent, bare fordi de kan. Lån kun, hvad du har at have.

Ikke alene vil dette spare dig penge i det lange løb, men et lån officer, der ser du er dum om din villighed til at sætte dig selv i gæld og dit hjem i fare kan tænke to gange om din har ansvaret for at betale tilbage dit realkreditlån-og til tiden.

Sommetider et hjem egenkapital lån bruges tåbeligt for en ferie eller legetøj såsom både og andre ting, at forbrugeren virkelig kunne undvære. Låntager antager, at deres hjem vil sætte pris på i værdi over lånets løbetid, så det er virkelig ikke som låntagning eller betale renter, er det?

Hvad hvis hjemmet ikke sætter pris på? Hvad hvis den lokale mølle eller fabrik eller anden større arbejdsgiver lukker ned, og byen taber en stor bid af ejendomsskatter og folk flytter det, og derefter detailbutikker rimeligste forbrukslån mister penge og så videre og så videre. Hvis du ikke bor i de Mid-atlantiske stater eller rust bælte tale med folk, der gjorde eller gør. Hør, hvad de har at sige om sandsynligheden for, at dette sker.

Ligegyldigt hvor du bor downsizings, fusioner, virksomhedslukninger, fyringer og opkøb er hverdagskost. Der er bare ingen måde at forudsige, at dit hjem vil sætte pris på, dit job vil være sikker, og du vil være økonomisk bedre stillet ved udgangen af lånet og i hele livet af lånet.

Et hjem egenkapital lån, mens ofte en klog ting, og en nødvendig handling, bør ikke tages på for useriøst begær.

Der er lejligheder, såsom sænket hjem realkreditlån renter og at komme ud fra under høj rente usikrede lån såsom kreditkort gæld, når et hjem egenkapital lån kan spare dig penge og forbedre din kreditværdighed. Når denne mulighed opstår, forudsat at du har egenkapital og har råd til betalinger, et hjem egenkapital lån kan være en meget klog beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.