(OS) Hvordan til at trække sig tilbage og hoppe tilbage fra en dårlig handel

By | maj 25, 2019

Alle begår fejl på markederne. Men hvordan du hoppe tilbage og trække sig tilbage fra en dårlig handel? Der er virkelig ikke sådan noget som en perfekt erhvervsdrivende, og tror ikke, nogen, der siger de har aldrig haft et tab. De har, og hvis de er noget godt, de har lært af deres fejl, og derefter sætte fejl bag dem.
Nøglen til succes er at lære at trække sig tilbage. Først skal nødt du til at forstå grundlæggende. Den gode nyhed er, at den mere du handel og den mere erfarne du bliver, de færre fejl, du vil gøre. Hvis du bruger stopper og trække sig tilbage på alle dine trades, ikke vil selv et par store fejltagelser udslette du. I stedet for at være perfekt, du bør sigte mod at forbedre hele tiden, mens du bruger ordentlig handel teknikker og penge ledelsesfærdigheder. Men mens det er i din magt for at forebygge undgåelige fejl, nogle marked arrangementer kan ikke planlægges. Markedet kan ikke gøres til et fuldstændig sikkert sted
Hvis du er vågen og adræt når du handel, og har stoppesteder i sted, bør ikke hurtig markedsændringer såre dig dårligt. Men det er altid muligt at blive helt overrasket over, at have en katastrofal computer nedbrud eller andre udstyr fejl på det forkerte tidspunkt, eller simpelthen være ude af stand til at afslutte en stor holdning hurtigt nok. Lejlighedsvis, kan du være forkert om en handel, du følte mig meget tryg ved. Begivenheder kan undertiden konspirerer mod dig, få dig til at opretholde et stort tab. Og selvom tabene som disse er ødelæggende, kan du gendanne fra dem, med en smule arbejde.
Ofte er den bedste ting at gøre efter et stort tab at tage nogen tid ud fra handel. Jeg anbefale at gøre noget andet for en uge eller to. Det vil sætte tab i perspektiv, og Giv dig tid til at komme til hægterne fra det følelsesmæssige chok.
Når du er klar til det, tag dig tid til at analysere erfaringerne. Tilbageslag kan være store indlæringsmuligheder, hvis du har åndsnærværelse til at udnytte dem. Bruge lidt tid på at finde ud af den bedste måde at holde det samme sker igen. Derefter tilføje disse ideer til din handelsstrategi. Overvej hvis det var en svaghed i din penge ledelseskvalifikationer eller din strategi, der har bidraget til problemet. Beslutte, hvad du skal gøre for at forhindre problemet i at ske igen, og derefter gøre det.
Når du har foretaget dine ændringer til dit system for handel, handel på papir eller på en simuleret konto for et stykke tid. Dette vil hjælpe dig til at føle sig godt tilpas og i kontrol før du begynde at handle din konto igen. Du skal få din selvtillid tilbage, før du starter faktisk handel. Også, din fritid vil har forladt dig lidt ude af trit med markedet, og det er en god måde at komme op i fart uden at risikere kapital.
Når du vender tilbage til faktiske handel, behandle det som en ny begyndelse, fri for pres for at genvinde tabt kapital. Uanset hvad du gør, ikke holde straffe og distrahere dig selv ved at forsøge at gøre for tabet. Ikke påvirke din tankegang ved at sætte slags pres på dig selv. Overveje fejlen en saga blot. Den eneste måde at handel er med held at handle med tillid. Hvis du føler dig skyldig eller er bange for en gentagelse katastrofe, vil du ikke kunne handle med en vindende attitude.
Dette er, hvordan du trække sig tilbage. Når du har den vindende holdning tilbage, gør kun handler, som du har tillid til. Med din strategi fint tunet og din tillid tilbage, vil du snart være fuldstændig følelsesmæssigt og mentalt inddrives fra dit tab. Det bliver en af mange point på den vej, du har gået på din vej til at blive en succesfuld virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.